ΑστυνομικάΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Εξιχνιάσθηκε κλοπή μετασχηματιστή σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ημεδαποί Κατασχέθηκαν 25 κιλά χαλκού

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, υπόθεση διακεκριμένης κλοπής, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης.
Διακριβώθηκε η δράση τεσσάρων ατόμων της κλοπής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, έπειτα από σχετική καταγγελία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, εντόπισαν σε περιοχή της Ξάνθης τον έναν δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 25 κιλά χαλκού. Όπως προέκυψε, η ποσότητα χαλκού προέρχονταν από μετασχηματιστή του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) που είχε αφαιρεθεί την 1-4-2024.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις ημεδαποί – συνεργοί της παραπάνω κλοπής. Η προαναφερόμενη ποσότητα χαλκού κατασχέθηκε και αποδόθηκε αρμοδίως. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα