Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Μητροπολίτης Ξάνθης: Βλασφημία για την πίστη μας η συναυλία «SAKIS, TOLIS +613» στο «ΜΙΣΙΡΛΟΥ»

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου με ανακοίνωσή της εκφράζει τη λύπη της και καταδικάζει τη συναυλία «SAKIS, TOLIS +613» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, διότι “αποτελεί βλασφημία της πίστεως”. Μάλιστα, αν και ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελήμων εξέδωσε και σχετική επιστολή, η συναυλία πραγματοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειές του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη μουσική εκδήλωση
των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που έλαβε χώρα στην επιχείρηση «ΜΙΣΙΡΛΟΥ». Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες
της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επι τό επισημότερον. Ἡ ἐκδήλωση δυστυχῶς πραγματοποιήθηκε.
Ἡ Ἱερά Μητρόπολη ἐκφράζει τήν λύπη της καί καταδικάζει τήν ἐνέργεια. Οἱ ἐν λόγω κύριοι υἱοθετοῦντες τίς περί Χριστοῦ ἀπόψεις τοῦ συγκροτήματος ἀποστασιοποιούνται ἀπό τήν Ἐκκλησία.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Σχετικά Άρθρα