fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

“Ζεσταίνεται” η Ξάνθη για το Καρναβάλι- Γέμισε κόσμο η πλατεία για την συναυλία με την Ανδρομάχη σήμερα (φωτογραφίες+ video)

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στις 8 η ώρα το βράδυ στα πλαίσια των θρακικών λαογραφικών εορτών – Ξανθιώτικο καρναβάλι 2024 πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ξάνθης συναυλία με την δημοφιλή καλλιτέχνιδα Ανδρομάχη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Η πλατεία της Ξάνθης γέμισε από κόσμο που ήρθε να ακούσει την αγαπημένη καλλιτέχνιδα και να τραγουδήσει γνωστά της τραγούδια αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

Λίγα λόγια για την Ανδρομάχη: Η Ανδρομάχη είναι μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια  με σκηνική παρουσία που θυμίζει όμορφη νεράιδα. Έγινε ευρέως γνωστή το 2015, όταν συμμετείχε στο talentshow «TheVoice» και έκανε τη διαφορά με τον χαρακτηριστικό τόνο της φωνής της. Το ντεμπούτο της έγινε με το τραγούδι «Το Φεγγάρι», που έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους κορυφαίους της νέας γενιάς. Ξεδιπλώνοντας το δημιουργικό της ταλέντο, η Ανδρομάχη παρουσίασε δύο singles που έγραψε η ίδια, το «DeMporo» και το «DenSeDialeksa», ενώ το επόμενο single «NaSounPsema» έγινε τεράστια επιτυχία, ξεχωρίζοντας στο ραδιοφωνικό airplay και ξεπερνώντας τα 2 εκατομμύρια προβολές σε λίγους μήνες. Ξεχωριστές είναι και οι ζωντανές εμφανίσεις της. Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε να την έχει στο πλευρό του για συνεχόμενες σεζόν, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Νίκο Βέρτη και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Σχετικά Άρθρα