Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Η Ξανθιώτισσα Κωνσταντίνα Αδαμίδου Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024

Γέννημα  θρέμμα Ξανθιώτισσα, συμμετέχει ενεργά στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι από μικρό παιδί

Η Κωνσταντίνα Αδαμίδου έχει ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές της σπουδές τόσο σε ελληνικά όσο και σε αγγλικά πανεπιστήμια με υποτροφίες, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και πραγματοποίησε εκατοντάδες ώρες πρακτικής και εθελοντισμού σε κέντρο Ψυχικής Υγείας.

Επαγγελματικά, προσφέρει τις υπηρεσίες της, εκπληρώνοντας το σκοπό της ζωής της, υποστηρίζοντας, παροτρύνοντας και βοηθώντας μικρούς και μεγάλους, να πετυχαίνουν τους στόχους τους, να εξελίσσονται, να βρίσκονται σε αρμονία με τις αξίες τους, να γίνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ζουν μια ζωή γεμάτη νόημα και ψυχική ηρεμία.

Στον ελεύθερο της χρόνο αθλείται, διαβάζει, ταξιδεύει και ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ.

Συμμετέχει ενεργά και με περηφάνια στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι από μικρό παιδί, γέννημα θρέμμα Ξανθιώτισσα, απολαμβάνοντας την απίστευτη θετική ενέργεια όλων των ανθρώπων που γίνονται μέρος αυτής της μεγάλης αγκαλιάς και μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!

Το μήνυμα της Κωνσταντίνας:

Τα χαρίσματα μας όπως κ τα συναισθήματα μας έχουν πολλές αποχρώσεις…

Σας προσκαλώ λοιπόν στο πιο ζωντανό, χαρούμενο και πολύχρωμο καρναβάλι της Ελλάδας. Στην πόλη μου, αυτήν με τα χίλια χρώματα, την Ξάνθη. Να φορέσετε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, να διασκεδάσετε με την καρδιά σας και να αγκαλιάσετε κάθε χρώμα της ψυχής σας!

Σχετικά Άρθρα