fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Η Έκπληξη των Παλιών Προσκόπων στο Γηροκομείο Ξάνθης…

Οι παλαιοί Πρόσκοποι Ξάνθης εκτός του ότι πάντα κάνουν την διαφορά -όπως θα δείτε παρακάτω-  αγαπάνε έμπρακτα το Γηροκομείο Ξάνθης « Μέγας Βασίλειος »

Όποτε τους ζητηθεί  βοήθεια, χωρίς δεύτερη σκέψη, πάντα είναι δίπλα μας. Εθελοντές μεγάλοι με μεγάλη καρδιά  που το λέει η ψυχή τους. Βοηθοί στην καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του γηροκομείου μας. Βοηθοί στους εορτασμούς της Αγίας Αικατερίνας μας. Στην γιορτή της μητέρας προσφορά δική τους τα άνθη για τις γιαγιάδες μας.

Σήμερα λοιπόν, μας επεφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη. Ήρθανε ξαφνικά το απόγευμα με τα φαναράκια τους  και ακούσαμε από αυτούς τα πιο όμορφα νυχτερινά κάλαντα. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική καθώς καλάντιζαν περπατώντας στην αυλή  έξω από τα δωμάτια των ηλικιωμένων  μας. Στο τέλος μας γέμισαν ευχές και χειροποίητα γλυκά. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς  για την μοναδική έκπληξη αυτή που ενθουσίασε τους ηλικιωμένους μας, οι οποίοι  όπως θα δείτε τους συνόδευσαν  στα κάλαντα και ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και χαρές στις οικογένειές τους

 Υ.Γ. Τα εύσημα πρωτίστως  στον ανήσυχο και πάντα έτοιμο για την επόμενη δράση αρχηγό τους Σταμάτη Μπαμπάτσο

Γιατί μία φορά πρόσκοπος……πάντα πρόσκοπος

Για την μεγάλη οικογένεια του γηροκομείου Ξάνθης

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

Σχετικά Άρθρα