Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο Βιστωνίδα: Παρουσίαση βιβλίου «Δύο διαφορετικές μέρες–Σεβασμός στη διαφορετικότητα»

Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει

Η αγαπημένη και υπέροχη φράση του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη περικλείει όλη την ιδεολογία και τη φιλοσοφία που καλείται να κατέχει ένας πολιτισμένος άνθρωπος. Ένα παιδικό βιβλίο μας δείχνει το δρόμο. Μιλά για τη διαφορετικότητα.  Για την παιδική ματιά και την αθωότητα του πρωταγωνιστή Παναγιώτη που προσπαθεί  να προσεγγίσει την διαφορετικότητα των ανθρώπων. Να μας δώσει ένα μάθημα αγάπης και εμπιστοσύνης στον συνάνθρωπο που έχουμε καθημερινά δίπλα μας.

Φέρνει στο φως τον όμορφο κόσμο που μπορούμε να πλάσουμε αρκεί να σεβόμαστε και να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας και έπειτα τους ανθρώπους γύρω μας. Η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο Βιστωνίδα σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου / εκδήλωση του βιβλίου «Δύο διαφορετικές μέρες – Σεβασμός στη διαφορετικότητα» του Τάσου Κωνσταντινίδη. Ελάτε να μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα που υπάρχει παντού. Όπου και αν κοιτάξεις. Που κάνει τους ανθρώπους μοναδικούς. Διαφορετικούς αλλά ίσους. Αυτή η ποικιλομορφία της ζωής που την κάνει τόσο όμορφη.

Όλοι γεννιόμαστε ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα  δικαιώματα. Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023. Ώρα 1030. Γήπεδο Γ.Πανίδης – Φελώνη. 

Συμμετέχουν:

Μουσόπουλος Θανάσης- Κεντρικός ομιλητής

Ντάκος Μιχάλης – Υπεύθυνος ακαδημιών Α.Ο Βιστωνίδας 

Χασιώτη Ιωάννα – Αρχηγός γυναικείας ομάδας ΕΛΠΙΣ 21 WFC

Γιατί μια ακαδημία ποδοσφαίρου πρέπει να έχει διευρυμένους ορίζοντες σε κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους νέους. 

Οφείλει να είναι κοντά τους και χτίζει γέφυρες που οδηγούν στις αξίες και τα ιδανικά του ανθρώπου. 

Σχετικά Άρθρα