Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Συναντήθηκαν Μανώλης Τσέπελης  και Στράτος Κοντός στο Δημαρχείο Ξάνθης

Τέθηκαν οι προτεραιότητες, ενώ συζητήθηκαν και  επιμέρους ζητήματα και ανταλλαγή απόψεων για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ξάνθης

Μανώλης Τσέπελης : Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση σήμερα στο γραφείο μου, με τον νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες μας.

Συνάντηση στο δημαρχείο είχε σήμερα το πρωί  ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με τον νέο Δήμαρχο Στράτο Κοντό.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξάνθης δήλωσε μεταξύ άλλων για τη συνάντηση:

«…Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση σήμερα στο γραφείο μου, με τον νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες μας.

Παρουσιάσαμε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης διεξοδικά, έναν προγραμματισμό μελετών ύψους 70 χιλιάδων ευρώ, αλλά και τα έργα που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θέσαμε τις προτεραιότητες, μιλήσαμε για επιμέρους ζητήματα και ανταλλάξαμε απόψεις για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ξάνθης.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο νέος δήμαρχος ακολουθεί τη βασική αρχή, ότι η διοίκηση έχει συνέχεια, βάσει του προγράμματος για το οποίο εργαστήκαμε και φυσικά εμπλουτισμένο με τις προτάσεις της νέας δημοτικής αρχής.

Ο στόχος παραμένει ένας. Η κάλυψη των αναγκών των πολιτών και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους αποτελεί τη βασική προτεραιότητα. Για την Ξάνθη και τους συνδημότες μας…»

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς του κ. Κοντού ο δικηγόρος και συνεργάτης του Γιάννης Τσιλιγγίρης και ο Γιάννης Ζερενίδης. Από τον δήμο ήταν ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Τούλης Τσακιρίδης, η διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Δέσποινα Ράπτη, η διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών Πόπη Τζανόγλου, ο προϊστάμενος Λογιστηρίου και Προμηθειών Κυριάκος Πεπονίδης και ο λογιστής του Δήμου Χαράλαμπος Θεοδωσάκης.

Σχετικά Άρθρα