Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Via Egnatia, συναυλία ελληνικής μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20:00, με τη συμμετοχή του σπουδαίου συντοπίτη μας Βασίλη Σερμπέζη, ο οποίος θα παρουσιάσει τον εξέχοντα ερμηνευτή Παντελή Θαλασσινό σε μια σπάνια σύμπραξη, μαζί με εκλεκτή ορχήστρα. Το καλωσόρισμα της συναυλίας θα γίνει από την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδόπης «Οι Θράκες».
Η ορχήστρα απαρτίζεται από σημαντικούς δεξιοτέχνες μουσικούς όπως: ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος στο κανονάκι και ο Γιώργος Κωτσίνης στο κλαρίνο, ο Κυριάκος Πετράς στο βιολί, ο Σωτήρης Μπούρμπος στο λαούτο και την κιθάρα και ο Γιώργος Παγκοζίδης στα κρουστά. Στο σχεδιασμό ήχου είναι ο Γιώργος Καρυώτης.
Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Σερμπέζης είναι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες που – ο καθένας από το δικό του μετερίζι – υπηρετούν αδιάκοπα την Ελληνική μουσική. Η συνέχεια του πολιτισμικού πλούτου στις διάφορες εκφάνσεις του, από την παραδοσιακή μουσική έως το έντεχνο τραγούδι, έχει κρίσιμη σημασία για την ταυτότητα του Έλληνα και αποτελεί μέρος της ιστορίας του.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Κωτσίνης, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Συντελεστές
Βασίλης Σερμπέζης στο τραγούδι.
Ειδική συμμετοχή: Παντελής Θαλασσινός.
Σχεδιασμός Ήχου: Καρυώτης Γιώργος
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Κωτσίνης, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σχετικά Άρθρα
Κομοτηνή: Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή πορτοφολιού από κατάστημα – Αναζητείται η συμμετοχή δεύτερου ανηλίκου
Η Lidl Ελλάς ηγείται της καινοτομίας στην Εργασιακή & Εταιρική Ασφάλεια: Αναδείχθηκε «Occupational Health & Safety Team of the Year» στα Health & Safety Awards 2026
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο νεοκλασικό του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης (φωτογραφίες)
Click to comment




