Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κώστας Κουρτίδης: Περί αναδασμού ο λόγος

Περί αναδασμού ο λόγος πάλι. Εάν λοιπόν η αντιπολίτευσή μας ήταν καλοπροαίρετη και εποικοδομητική δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό υποχρεωτικά, επειδή υπάρχουν οι περιορισμοί της εκλογικής περιόδου.

Είναι δεδομένο από τις αναφορές τους, ότι δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα και προσπαθούν προεκλογικά να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών σχετικά με το μέλλον αυτού και να θολώσουν τα νερά. Τους γνωρίζω λοιπόν ότι ο ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ και μάλιστα χωρίς να περιμένουμε να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις υπέρ των αγροτών.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ, ότι τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ χωρίς να περιμένουμε τις αμετάκλητες αποφάσεις των δικαστηρίων, βασισμένοι στο τεκμήριο του κτηματολογίου.

Η πλάνη τους και η αστοχία τους είναι ότι εμείς βρήκαμε τη λύση του τεκμηρίου του κτηματολογίου, που ήταν υπέρ των αγροτών, για να τον ολοκληρώσουμε, ενώ αυτοί όλα αυτά τα χρόνια δεν πρότειναν ενώ όφειλαν, ως αντιπολίτευση καμία λύση. Εδώ ζητούν προεκλογικά ενημερώσεις ενώ είχαν βήμα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σε εμένα προσωπικά. Αυτή λοιπόν είναι η αντιπολίτευσή μας.

Εμείς τους δηλώνουμε, ότι θέλουν δεν θέλουν όλοι ΟΙ ΑΝΑΔΑΣΜΟΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ από εμάς. Εράσμιο, Κουτσό και Σούνιο και έπονται και άλλοι.

(Προσκαλώ επίσης την αντιπολίτευση για να μην ταλαιπωρείται άδικα να της δώσω όλα τα στοιχεία του αναδασμού και τους χάρτες αυτού για να μην έχει άλλοθι)

Σχετικά Άρθρα