fbpx
ΠαραπολιτικάΠολιτικήΤελευταία Νέα

Μια φορά κι έναν καιρό είχαμε ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής… του Βουλγαρίδη Χρίστου

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε στον δήμο μας, τον δήμο Αβδήρων ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, παρόλο που αυτό το πάρκο βρίσκεται κοντά στην πόλη της Ξάνθης, ανήκει στον δήμο Αβδήρων .

Κάποτε όταν ήμουν μικρός, λειτουργούσε και είχα πάει και εγώ πολλές , για να μάθω τα σήματα και την οδήγηση. Δεν σας κρύβω ότι πολλές ότι πολλές φορές είχα πάει και με το ποδήλατο, Ωστόσο σήμερα αυτό το πάρκο είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο και βρίσκεται σε μία εξαιρετικά άθλια κατάσταση, το μόνο που έχει μείνει αν μπει κανείς μέσα, είναι μία πινακίδα.

Είναι τραγικό αυτό το σημείο, που τόσες πολλές αναμνήσεις έχει χαρίσει σε όλους μας, να είναι σε αυτή την κατάσταση σήμερα, όχι μόνο για τους Αβδηρίτες αλλά και για όλη την Ξάνθη, το πάρκο αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά σαν χώρος ψυχαγωγίας και εκμάθησης για τα παιδιά μας, να περνάμε όμορφα αλλά και παράλληλα να μαθαίνουν οι μικροί μας φίλοι, τα σήματα για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, Με την βοήθειά σας, την ψήφο σας, εγώ αλλά και όλη η παράταξη του Σάκη Κριτσίνη «Τώρα Όλοι Μαζί Μπορούμε» Θα προσπαθήσουμε να επαναλειτουργήσουμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ονομάζομαι Βουλγαρίδης Χρίστος και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σάκη Κριτσίνη

Το βίντεο στο tiktok που είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό ο Χρίστος σχετικά με το πάρκο

@voulgaridischrist

Μετά τις εκλογές, βασικός μας στόχος θα είναι να ξανανοίξουμε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του δήμου Αβδήρων ! #ξανθη #αβδηρα #εκλογες #δημοτικοςσυμβουλος #ekloges2023 #xanthi #xanthiotis

♬ Cornfield Chase – Hans Zimmer

Σχετικά Άρθρα