fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Σάκης Κριτσίνης: “Κουραστήκατε και κουράσατε κ. Τσιτιρίδη”. Ο Δήμαρχος εξαγγέλλει τα ίδια και τα ίδια το 2019 και το 2023!!!

Ο κ. Τσιτιρίδης, ο Δήμαρχος των Αβδήρων εξαγγέλλει και πάλι… όσα είχε εξαγγείλει και 2019 και δεν τα έκανε!!!

Κύριε Τσιτιρίδη είστε δήμαρχος 9 χρόνια τώρα… πόσο να περιμένουν οι δημότες;

Δεν μας προκαλεί έκπληξη η Νέα Εξαγγελία σας για ξέρουμε ότι «στα μεγάλα» δεν κατορθώσατε τίποτε. Προχθές εξαγγείλατε την:

Κατασκευή Νέου Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου και Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στον δήμο μας πράγμα φυσικά που είχατε εξαγγείλει και υποσχεθεί και το 2019. Αλλά τίποτε δεν πράξατε.

Παραθέτουμε το πρόγραμμά σας το 2019 με την ίδια εξαγγελία

Και το πρόγραμμα του 2023

Κουραστήκατε και κουράσατε κ. Τσιτιρίδη.

Τα δύο παραπάνω έργα, το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο και το Εργαστήρι Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είναι στο πρόγραμμά μας και θα τα υλοποιήσουμε μέσα στην πρώτη 5εταία. Επιπρόσθετα εξαγγέλλουμε και την πρόθεσή μας να εγκατασταθεί στην έδρα του Δήμου μας την Γενισέα ένα Πρότυπο Καλλιτεχνικό Σχολειό (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Σκοπός των Καλλιτεχνικών Σχολείων είναι η εξοικείωση, η προετοιμασία, η ενθάρρυνση και η υποστήριξη του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις τέχνες καθώς και η καλλιέργεια και η εκπαίδευση των δεξιοτήτων τους. Οι μαθητές εμβαθύνουν στην κατεύθυνση που επιθυμούν να ακολουθήσουν: Θεάτρου, Κινηματογράφου, Χορού (Κλασικού και Σύγχρονου) και Καλών Τεχνών.

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!!!

Αθανάσιος Κριτσίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

Σχετικά Άρθρα