fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Τούλης Τσακιρίδης αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας: ΠΡΈΠΕΙ να διαφυλάξουμε το δάσος μας, το σπίτι ΜΑΣ

Στο κάλεσμα, υπό την αιγίδα και τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης αλλά και με την συνεργασία της Π.Π της Περιφερειακής ενότητας Ξάνθης, για την φύλαξη επί 24ώρου βάσεως του περαστικού δάσους της πόλης μας, η απάντηση όλων ήταν ΜΊΑ και άμεση: ΠΡΈΠΕΙ να διαφυλάξουμε το δάσος μας, το σπίτι ΜΑΣ.

7 ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο, περισσότερα από 30 οχήματα, πάνω από 100 άτομα, επιχειρησιακούς φορείς, εθελοντές και υπαλλήλους, αψηφώντας ωράρια και κούραση, με ακραία καιρικά φαινόμενα και αντίξοες συνθήκες, το αποτέλεσμα ήταν ένα: ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΉ, το δάσος μας, δεν έμεινε αφύλακτο και μόνο του.

Είμαστε πλέον πολλοί και σοφότεροι, όμως το κυριότερο είναι ότι γίναμε μία παρέα, υπό την προστασία της ΠΑΝΑΓΊΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΏΤΙΣΣΑΣ, δεν κάναμε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από το καθήκον μας, αθόρυβα και χωρίς ανούσιες τυμπανοκρουσίες.

θα το ξανακάνουμε όταν και για όσο χρειαστεί!

Σε όλους εκείνους που μας συντρόφευαν με τις ευχές και τις προσευχές τους και όλους εκείνους που έκαναν το δάσος δεύτερο σπίτι τους, από τα βάθη της καρδιάς μου,

ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Σχετικά Άρθρα