fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Χρίστος Βουλγαρίδης: Γιατί συντάσσομαι στο πλευρό του Σάκη Κριτσίνη;

Ο δήμος Αβδήρων αποτελεί μια περιοχή με πολλές δυνατότητες, τεράστιο ανεκμετάλλευτο πλούτο και εγκαταστάσεις. Κάνοντας μια βόλτα στον δήμο μας αναρωτιέται κάνεις τι έχει πάει τόσο λάθος τα τελευταία χρόνια, με τις ηγεσίες του τόπου, αδύναμες να αποκτήσουν όραμα και πολιτική βούληση, για στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του δήμου.

Πιστεύω ακράδαντα πως ο δήμος Αβδήρων έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες, όμως σήμερα γίνεται κατανοητό από όλους περισσότερο από ποτέ, ότι χρειάζονται άνθρωποι με ικανότητες και όραμα για το μέλλον.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μας, Αθανάσιος Κριτσίνης είναι αυτός ο άνθρωπος, με όλη την σημασία της λέξης άνθρωπος. Λόγω της εμπειρίας του και της εργατικότητα του, είναι αυτός που μπορεί να συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν υπάρχουν περιθώρια για στασιμότητα και κοροϊδία.

Οι συνθήκες απαιτούν νέα διοίκηση και νέους ανθρώπους, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να ξανά ζωντανέψουμε τον δήμο Αβδήρων. Οι εγκαταστάσεις υπάρχουν και παραμένουν ανεκμετάλλευτες όπως για παράδειγμα τα Λουτρά στην Ποτάμια, τα οποία καταστρέφονται εδώ και χρόνια και μένουν ανεκμετάλλευτα. Όπως και το κάμπινγκ του Μυρωδάτου

Επιθυμώ λοιπόν να συνταχθώ και εγώ σε αυτόν τον αγώνα στο πλευρό του Αθανασίου Κριτσίνη, να προσπαθήσουμε τώρα όλοι μαζί να διαμορφώσουμε τον Δήμο που επιθυμούμε με έμφαση στις δυνατότητες τις νεολαίας μας έτσι ώστε να κρατήσουμε τους δημότες μας στον τόπο τους.

Γυμναστής ΤΕΦΑΑ

Βουλγαρίδης Χρίστος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό «Τώρα όλοι μαζί μπορούμε»

Σχετικά Άρθρα