Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Αποχετευτικό και μικροί βιολογικοί καθαρισμοί για όλους τους οικισμούς από τον Σάκη Κριτσίνη!!! (Συνεχίζει να παρουσιάζει πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα)

Ξεκινάμε άμεσα την κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και εγκαθιστούμε μικρούς βιολογικούς καθαρισμούς τύπου compact (μικρές σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων) σε ΟΛΟΥΣ τους οικισμούς του Δήμου μας.

Επιπρόσθετα ολοκληρώνουμε τα δίκτυα λυμάτων τα οποία παραμένουν ημιτελή στον οικισμό Αβδήρων, Βελόνης, Μυρωδάτου. Κατασκευάζουμε μεγάλο βιολογικό καθαρισμό για όλη την παραλιακή ζώνη. Κατασκευάζουμε νέο αποχετευτικό δίκτυο για τους οικισμούς που βρίσκονται πλησίον του βιολογικού καθαρισμού της Ξάνθης, με αποδεκτή τον βιολογικό όπως συμβαίνει με Πετεινό – Διομήδεια.

Με όλες τις παραπάνω ενέργειες θα  καταργηθούν σταδιακά όλοι οι σηπτικοί βόθροι στις αυλές των σπιτιών και θα σταματήσει η ανεξέλεγκτη απόρριψη λυμάτων στον υδροφόρο ορίζοντα και τους χειμάρρους.

Το αποχετευτικό δίκτυο και οι μικροί βιολογικοί θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας αλλά και το περιβάλλον που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!!!

Αθανάσιος Κριτσίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

Σχετικά Άρθρα