fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Και ο Γιώργος Λυπηρίδης με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, αποδεχόμενος με χαρά την τιμητική πρόταση που μου έγινε και να διεκδικήσω για πρώτη φορά έναν απ’ τους σταυρούς προτίμησης των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση“ και η ομάδα του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να εγγυηθούν την Πρόοδο και την Ανάπτυξη.

Έχοντας την εμπειρία τόσο του Δημοσίου, όσο και του ιδιωτικού τομέα ασκώντας το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και υπηρετώντας θεσμικές θέσεις τα τελευταία 19 έτη μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια που γίνεται για μια ακόμη καλύτερη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με περισσότερες ευκαιρίες για τους Πολίτες της.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών μια ήρεμη και με χαμηλούς τόνους προεκλογική περίοδο. Ας έχουμε υπόψη ότι η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί κατά κάποιον τρόπο υποχρέωση όλων των πολιτών που μπορούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Άλλωστε, ο στόχος όλων είναι κοινός.

Σχετικά Άρθρα