Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν ακόμη 3 διακινητές

Συνελήφθησαν χθες(7-8-2023)σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου,από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας,τρειςδιακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός,οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρειςδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χθες το πρωίστην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν ημεδαπόδιακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις(4) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 6-8-2023 στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Στη δεύτερη περίπτωση,χθες το μεσημέρι στην Εθνική οδό Ορμενίου –Αρδανίου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ο ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Μεταξάδων – Μικρού Δερείου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων, συνέλαβαν τον δεύτεροαλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα,χρηματικό ποσόκαι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούνστους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούντο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Διδυμοτείχου.

Σχετικά Άρθρα