Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σάκης Κριτσίνης: Ζητήσαμε στοιχεία για τις Απευθείας Αναθέσεις του Τσιτιρίδη και την ΔΕΥΑΑ και αρνήθηκαν να μας τα δώσουν

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε για ακόμη μια φορά την μεθόδευση της δημοτικής αρχής και την άρνησή της να μας παρέχει αναλυτικά στοιχεία για τις απευθείας αναθέσεις τόσο από την διοίκηση του Δήμου όσο και από την ΔΕΥΑΑ.

Στις 12 Ιουνίου 2023 ζητήσαμε με έγγραφό μας από τον Δήμο Αβδήρων, τη χορήγηση αντιγράφων όλων των αποφάσεων και συμφωνητικών που αφορούν απευθείας αναθέσεις έργων, προμηθειών και παροχής υπηρεσιών από την έναρξη της θητείας της νυν δημοτικής αρχής μέχρι και σήμερα.

Το ίδιο πράξαμε μια μέρα αργότερα στις 13 Ιουνίου 2023 ζητώντας από την ΔΕΥΑ Αβδήρων στοιχεία σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις έργων, προμηθειών και παροχής υπηρεσιών της εταιρίας του Δήμου μας.

Δυστυχώς στις απαντήσεις τους τόσο ο Δήμος όσο και η Δημοτική Επιχείρηση αρνούνται να μας παρέχουν τα νόμιμα, και μας παραπέμπουν σε, έρευνα στο διαδίκτυο!!!

Τι φοβούνται άραγε;

Μια σωστή διοίκηση πρέπει να επιζητά τον έλεγχο και τη διαφάνεια. Υποσχόμαστε ως νέα δημοτική αρχή, ότι θα δοθούν όλα στο φως.

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!!!

Αθανάσιος Κριτσίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

Σχετικά Άρθρα