fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Αυγουστιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στην Κυψέλη του Δήμου Τοπείρου

Τα μέλη της ΑΓΑΠΗΣ συνεχίζουν να αιμοδοτούν και τον Αύγουστο, τον μήνα που παραδοσιακά σταματάνε όλα στη χώρα μας όσον αφορά την εθελοντική αιμοδοσία. Οι εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης για ακόμη μια φορά δίνουν και δείχνουν το παράδειγμα.

Άλλοι σβήνουν φωτιές αυτή την περίοδο και βοηθούνε συνανθρώπους μας και ακόμη ακόμη “πέφτουν” και ηρωικά αφοσιωμένοι στο καθήκον και στους όρκους τους. Εμείς εδώ στην ακριτική Θράκη βοηθάμε αιμοδοτώντας και αυτό το καλοκαίρι.

Σας καλούμε λοιπόν στην πεντηκοστή πέμπτη (55η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους.

Επιστρέφουμε και πάλι στην μεγαλύτερη οργανωμένη εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας του Νομού Ξάνθης και την πιο σημαντική. Ολοήμερη αιμοδοσία την Τετάρτη 9 Αυγούστου από τις 11:30 έως τις 19:30 στην Κυψέλη του Δήμου Τοπείρου στην αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΚ Κυψέλης.

Προσφέρουμε το αίμα μας λοιπόν για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά… και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”.

Όταν τα λόγια και τις προθέσεις τις μετουσιώνεις σε πράξεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα