fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Πανσέληνος του Αυγούστου: Όμορφη βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων (φωτογραφίες)

Στην πρώτη Πανσέληνο του Αυγούστου πήγαν όλα κατ’ ευχήν!

Οι ποδηλάτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα άγνωστα, διάσπαρτα στη χώρα των Αβδήρων, μνημεία απολαμβάνοντας την εσπερινή δροσιά και την ανατολή της κατακόκκινης σελήνης, οι οινοπαραγωγοί του τόπου μάς πρόσφεραν με χαρά κρασί από την ίδια αμπελόεσσα χώρα, και οι εξαιρετικές ερμηνείες της Ασμίκ, της Ρεψιμέ, του Αντώνη και του Δημήτρη μας ταξίδεψαν σε έντεχνα μονοπάτια!

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Ξάνθης που είχε την ιδέα και την κύρια οργάνωση της εκδήλωσης, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Στέλιο Μωραΐτη και την Ανθή Παναγιώτου. Η ποδηλατική διαδρομή ολοκληρώθηκε άψογα χάρη στην ουσιαστική συνδρομή του Ιορδάνη Κασάπογλου.

Πολλές ευχαριστίες οφείλονται στον Δήμο Αβδήρων για την παραχώρηση εξοπλισμού, στο Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων, που πάντα μας συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, και στο Παράρτημα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω τη συμβολή, τόσο στην προετοιμασία όσο και στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, του προσωπικού της ΕΦΑ Ξάνθης, και ιδιαίτερα της Σοφίας Ζουρνατζή, του Θανάση Δεληωρίδη, του Βασίλη Σάββογλου, του Χρήστου Ντούνου, του Θωμά Κυριακίδη και του Απόστολου Βογιατζή. Ήταν μία βραδιά που για πολλούς λόγους θα μας μείνει αξέχαστη!!

Σχετικά Άρθρα