Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Βίντεο: «Βόμβα» ανακοίνωση συνεργασίας Κριτσίνη – Δόντσου στα Άβδηρα αλλάζει τις ισορροπίες!!! (Προοπτική νίκης από την πρώτη Κυριακή)

Την προοπτική νίκης και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, βλέπει η παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων κ. Αθανάσιου Κριτσίνη μετά την σημερινή συνέντευξη τύπου, την οποία παραχώρησε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων κ. Σάκης Κριτσίνης μαζί με τον κ. Δημήτρη Δόντσο.

Η συνεργασία των δύο ανδρών αλλάζει τα δεδομένα των αυτοδιοικητικών εκλογών στα Άβδηρα και φέρνει τον Σάκη Κριτσίνη πολύ κοντά στην νίκη.

Ο κ. Δημήτρης Δόντσος εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην συνεργασία των δύο παρατάξεων με κυριότερο την αλλαγή του νόμου στο 43%, το οποίο όπως εξήγησε θα μπορούσε να οδηγήσει σε Δήμαρχο μειοψηφίας, την ώρα που οι δύο παρατάξεις μαζί έχουν και παράσταση νίκης και ποσοστό πάνω από 50%.

Ο κ. Κριτσίνης στην τοποθέτησή του ανέφερε:

Κυρίες και κύριοι

Αγαπητοί δημοσιογράφοι θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην πρώτη συνέντευξη τύπου του συνδυασμού μας και να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας.

Θα ήθελα να ξέρετε ότι εμείς ως παράταξη ΟΤΙ λέμε το κάνουμε πράξη.

Έτσι σήμερα θα κάνουμε πράξη το ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Και αυτό θα είναι προς το κοινό συμφέρον όλων των δημοτών μας.

Ως δημοτική παράταξη διανύσαμε πέντε χρόνια στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και είχαμε να κάνουμε πάντα εποικοδομητικές προτάσεις προς την διοίκηση του Δήμου. Προτάσεις που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας ή θα έλυναν χρόνια προβλήματα του τόπου.

Καμία πρότασή μας δεν υιοθετήθηκε από τον Δήμαρχο,

Ούτε μια

Φυσικά ότι ήταν προς το κοινό συμφέρον των δημοτών το υπερψηφίζαμε και δεν ασκήσαμε μικροπολιτική.

Με δεδομένο ότι η κατάσταση στον Δήμο Αβδήρων είναι στάσιμη τα τελευταία 9 χρόνια, ΑΚΟΥΣΑΜΕ τους πολίτες και ετοιμάσαμε μια δυνατή ομάδα στελεχών, για να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Πρόκειται για γυναίκες και άνδρες που προέρχονται από την τοπική κοινωνία, επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, αγρότες αλλά και επιχειρηματίες, που έχουν θέσει ΟΛΟΙ τους ως βασικό στόχο, την ανάπτυξη της περιοχής μας και την έξοδο από την στασιμότητα.

Κατά την διάρκεια της στελέχωσης του συνδυασμού μας, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν στον τόπο μας και άλλες δυνάμεις, υπήρχαν συμπολίτες μας, με το ίδιο πάθος για δουλειά και προκοπή και με αυτούς προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή.

Ομολογώ ότι το να κάνουμε πράξη το «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία, αλλά έπειτα από μία σειρά προγραμματικών επαφών ανάμεσα σε στελέχη των δύο δημοτικών παρατάξεων, της δικής μας και του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων κ. Δημήτρη Δόντσου, υιοθετήθηκε ένα κοινό πλαίσιο αρχών και στόχων με μόνο γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, και την δημιουργία ενός Δήμου που θα αποτελεί πρότυπο για κατοίκους και επισκέπτες.

Πρέπει εδώ να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στην προσπάθεια που θα κάνουμε για δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή με την έλευση νέων επενδύσεων στον τόπο μας.

Σήμερα οι δυο δημοτικές παρατάξεις ανακοινώνουμε την κοινή μας συμπόρευση στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για τη διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου Αβδήρων.

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα…

Δημήτρη ο λόγος σε εσένα… και θα ακολουθήσουν οι ερωτήσεις σας.

Σχετικά Άρθρα