ΡοδόπηΤελευταία Νέα

«ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2023: 1η Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων στον Ίασμο Ροδόπης και Ξάνθης με 80 λάβαρα συλλόγων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2023».

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων αδιάλειπτης προσφοράς του συλλόγου μας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Θράκης, οι φετινές εκδηλώσεις έχουν έναν επετειακό χαρακτήρα.

Εξού και η διοργάνωση της 1ης Συνάντησης Πολιτιστικών Συλλόγων των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, το Σάββατο 15 Ιουλίου, κατά την οποία περισσότερα από 80 λάβαρα συλλόγων με τις αντιπροσωπείες τους θα κατακλύσουν τους δρόμους του Ιάσμου προσφέροντας ένα πρωτόγνωρο υπερθέαμα αλλά και ταυτόχρονα συμβολίζοντας την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων της περιοχής μας.

Διαβάζοντας το αναλυτικό πρόγραμμα θα διαπιστώσετε πως οι εκδηλώσεις έχουν αναβαθμιστεί. Θα πραγματοποιηθούν ποιοτικές παραστάσεις των τμημάτων του συλλόγου μας, παραδοσιακό γλέντι για όλες τις προτιμήσεις και η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Επίσης, την Κυριακή 16 Ιουλίου γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας σε μια επετειακή εκδήλωση στο Μουσείο του συλλόγου με εκπλήξεις και κεράσματα για όλο τον κόσμο ενώ λίγες ώρες πριν εγκαινιάζουμε την έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας και αρχειακού υλικού στην πολιτιστική μας στέγη.

40 Χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού !

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις μας, να τις καλύψετε δημοσιογραφικά καθώς και να προβάλλετε το πρόγραμμα από το μέσο σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Μετά τιμής

Το ΔΣ

Σχετικά Άρθρα