Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Αδελφοποίηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κερύνειας  

 Στα πλαίσια της αδελφοποίησης προγραμματίζονται ανταλλαγές επισκέψεων μεταξύ των δυο Συλλόγων και καταρτίζεται πρόγραμμα κοινών δράσεων – Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Προέδρους των δυο Συλλόγων Δέσποινα Χατζηφωτιάδου και Νικόλαο Κωνσταντινίδη  γι’ αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία!

Στο Κοινό Δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι δυο Σύλλογοι , αναφέρονται στην απόφαση και πώς αυτή λήφθηκε αλλά και στους στόχους που έχουν θέσει.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την απόφαση αδελφοποίησης των Δικηγορικών Συλλόγων Ξάνθης και Κερύνειας.

Η απόφαση λήφθηκε με σκοπό αφενός τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο Συλλόγων και την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για Θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν τα μέλη μας και αφετέρου την ανάδειξη των ιστορικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Θράκης

Η πρωτοβουλία για αδελφοποίηση των Συλλόγων μας προέκυψε μετά την επίσκεψη της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 2022 και την συμμετοχή σε αυτή της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, κας Δέσποινας Χατζηφωτιάδου.

Στο πλαίσιο αυτό η κα Χατζηφωτιάδου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ιστορία και τη δράση του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας καθώς και για το ιδιαίτερο του καθεστώς, ένεκα της συνεχιζόμενης παράνομης τουρκικής κατοχής ολόκληρης της Επαρχίας Κερύνειας.

Προγραμματίζονται ανταλλαγές επισκέψεων μεταξύ των δυο Συλλόγων και καταρτίζεται πρόγραμμα κοινών δράσεων. Παραπάνω λεπτομέρειες Θα ανακοινωθούν προσεχώς.

4 Ιουλίου 2023

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα