Αθλητικά Τελευταία Νέα

Και τώρα… XANTHI GRANDSLAM στην κεντρική πλατεία!

6-9 Ιουλίου 2023: Η «καρδιά» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beachvolley χτυπά στην πλατεία Δημοκρατίας


Πρόγραμμα Αγώνων
Πέμπτη 6/7 Προκριματικά Γυναικών – Ανδρών 09.00-22.00
Παρ-΢aβ. 7-8/7 Κυρίως Σαμπλό Γυναικών – Ανδρών 09.00-22.00
Κυριακή 9/7 10.00-14.00 Ημιτελικά Γυναικών – Ανδρών
19.00 Pre-Game Show
20.30 Σελικός Γυναικών (ERT-LIVE)
21.15 Σελικός Ανδρών (ERT-LIVE)
22.00 Σελετή Απονομών (ERT-LIVE)

Ο Δήμος Ξάνθης, με μεθοδικότητα, οργάνωση και συντονισμό, εδραιώνει έναν αθλητικό θεσμό στην περιοχή μας, έχοντας φέτος ως συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά την περσινή εξαιρετική διοργάνωση, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ XANTHIMASTERS 2022, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ο Δήμος αναλαμβάνει, φέτος, το XANTHIGRANDSLAM, το δεύτερο μεγαλύτερο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2023, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Η καθιερωμένη, πλέον συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης,στη 1 το μεσημέρι, με τη συμμετοχήεκπροσώπων των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Δήμο Ξάνθης, ΠΑΜ-Θ,)χορηγών, αθλητριών και αθλητών.

Το τουρνουά ξεκινά από το πρωί της ίδιας ημέρας με τους Προκριματικούς Γυναικών

– Ανδρών και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου, όπου και θα διεξαχθούν οι Τελικοί και θα πραγματοποιηθούν οι Απονομές.

Η Ξάνθη επιστρέφει στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας, επενδύοντας στο μπιτς βόλεϊ, με στόχο την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού στην Ξάνθη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Σε ένα «πραγματικό γήπεδο» υψηλών προδιαγραφών, οι Ξανθιώτισσες και οι Ξανθιώτες θα έχουν τη δυνατότητα, με φόντο το Ιστορικό Ρολόι της πόλης να ζήσουν και φέτος μεγάλες συγκινήσεις με το εντυπωσιακό θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίες ομάδες, οι οποίες δίνουν «το παρών» σε αυτήν τη σημαντική αθλητική διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα