Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δώρισε ένα σύγχρονο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο στον Ξανθιώτη Βλαδίμηρο Μιχαηλίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη δώρισε χθες ένα σύγχρονο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο στον συμπολίτη μας Βλαδίμηρο Μιχαηλίδη.

Δηλώσεις στην Xanthinews.gr

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Αμβροσιάδη Παναγιώτη που δείχνοντας το ανθρωποκεντρικό πρόσωπό τους , ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στο αίτημά μου για το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο , το οποίο καθιστά την καθημερινότητά μου πιο ανθρώπινη και προσιτή σε όλες τις μετακινήσεις μου.

Βλαδίμηρος Μιχαηλίδης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , τον ιδιοκτήτη, τη διοίκηση και όλους τους αθλητές , οι οποίοι πάντα επιδεικνύουν το ανθρώπινο και αλληλέγγυο πρόσωπό τους και ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των ανθρώπων που χρήζουν βοήθεια.

Παράλληλα, να ευχαριστήσω τον Βλαδίμηρο Μιχαηλίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, επικοινωνώντας την ανάγκη του και αναθέτοντάς μου την εξεύρεση χορηγού ώστε να επιλυθεί το ζήτημα της μετακίνησής του , το οποίο είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά του. Να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου στο προσωπικό μου γραφείο.

Αμβροσιάδης Παναγιώτης.

Σχετικά Άρθρα