ΛάσπηΤελευταία Νέα

Εύλογα ή… άλογα; )Μιλάνε και οι Συριζαίοι για τον Κυριάκο;

Υπό τον τίτλο: «Εύλογα Ερωτήματα», ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου κάνει μια άτακτη, όσο και ρηχή κριτική -ίσα για να… βγει από την υποχρέωση.

Ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Χατζηθεοδώρου, αφού «ψάχτηκε» αρκετά και δεν κατάφερε να βρει κάτι, έπιασε τα «σιγουράκια». Δεν έχει, σου λέει, στατική επάρκεια το Αμφιθέατρο… Κοινώς, δεν είναι νόμιμο… Κι αναρωτιέται οψίμως εάν διασφαλίζεται η… φυσική ακεραιότητα των παραβρισκόμενων.

Χαιρετίζουμε, λοιπόν, την έμμεση παραδοχή του, ότι απόψε το βράδυ θα «πέσει» το Αμφιθέατρο από τον κόσμο, που θα έρθει για να υποδεχτεί στη Θράκη τον σημερινό και αυριανό Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη!

Βέβαια, καλό θα είναι να είναι προσεκτικός ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης όταν χρησιμοποιεί δομές και κτίρια που έχουν άμεση αλληλεπίδραση με τον κοινωνικό ιστό της πόλης.

Το όψιμο ενδιαφέρον για τα μέλη της μεγάλης παράταξης δε χρειάζεται. Μπορούμε και μόνοι μας…

Αποδεικνύει, όμως, για άλλη μια φορά, τον φαρισαϊσμό που διέπει την αντίληψη του ανδρός!

Προφανώς για τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων που θα γεμίζουν, από βδομάδα, το Αμφιθέατρο. Σκορδοκαΐλα του Χατζηθεοδώρου…

Αποδεικνύει όμως και κάτι άλλο: ότι είναι και οκνηρός. Διότι εάν ρωτούσε τις αρμόδιες υπηρεσίες τότε θα μάθαινε ότι το κτίριο είναι…. ΝΟΜΙΜΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ!

Κατά τα άλλα, ας αφήσει τα «νόμιμα» και τα «ηθικά», γιατί τα πράγματα γυρίζουν μπούμερανγκ… Πώς;

Για να μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αμφιθέατρο κατατέθηκε αίτηση και λήφθηκε άδεια παράστασης.

Τι έγινε όμως τον Μάιο του 19 με την αντίστοιχη εκδήλωση του Τσίπρα στην Ξάνθη; Ούτε καν σκέφτηκε η «πρώτη φορά Αριστερά» να αιτηθεί… Μαγκιά και… παρανομία! Όσο για το… «ηθικό», τι να πει κανείς…

Και το ερώτημα που προκύπτει στο σήμερα. Έχει πάρει άδεια ο ΣΥΡΙΖΑ για να τοποθετήσει το σταντ στην κεντρική πλατεία; ΟΧΙ!

Αγαπητέ, το σύνθημα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥαπό εσένα και τους ομοϊδεάτες σου είναι εμπνευσμένο! Εσένα κεΧατζηθεοδώρου, που απαξιοίς για τους θεσμούς, επειδή έμαθες να τους χρησιμοποιείς κατά το δοκούν…

Όσο για την προσπάθειά του να βάλει τον Δήμαρχο Ξάνθης στο «κάδρο», καλό του κάνει. Πρώτον, γιατί το κάνει άτσαλακαι εκτίθεται. Δεύτερον, γιατί ο Τσέπελης είναι μέλος της μεγάλης παράταξης που δε δυσκολεύεται να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί. Αλλά, αυτήν που του αναλογεί -όχι την ευθύνη…. εν τη γενέσει του κόσμου, που βολεύει τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…

Καλό είναι να θυμάται τα… νταούλια και τους ζουρνάδες, τις μαγκιές, αλλά και το «ξύλο»από την Κομισιόν, τις «Δήμητρες», τα κλειστά ΑΤΜ και την απεραντολογία που βαφτίζεται «επιχειρηματολογία» και φυσικά, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, στα οποία είναι εξπέρ ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης και… συγχωνευμένος οσονούπω, κος Χατζηθεοδώρου.

Γι’ αυτά είστε.

Σχετικά Άρθρα