fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ακόμη μια σύγχρονη και δυναμική Ξανθιώτισσα επιχειρηματίας στον συνδυασμό Τσέπελη

«Με τη Χριστίνα μας συνδέει μια σχέση ζωής. Φίλοι οικογενειακοί κι αγαπημένοι. Με τον σύζυγό της Νίκο ξεκινήσαμε μαζί στον στίβο της Αυτοδιοίκησης. Μοιραστήκαμε χαρές, λύπες, απογοητεύσεις αλλά και νίκες.

Η Χριστίνα εκτός από μια πολύτιμη φίλη είναι και μια σύγχρονη, δυναμική γυναίκα που γνωρίζει τα προβλήματα της αγοράς και της γυναικείας επιχειρηματικότητας, με ιδέες και προτάσεις για την ενίσχυση του τοπικού «επιχειρείν».

Το απέδειξε άλλωστε, όταν πρωτοστάτησε στις προσπάθειες για τον εξωραϊσμό της Δαγκλή και τη διοργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων, ιδιαίτερα τις γιορτινές περιόδους, με στόχο την προσέλκυση του κόσμου και την οικονομική αναζωογόνηση του εμπορικού Πεζόδρομου.

Είμαι σίγουρος ότι η όρεξή της για δουλειά και η διάθεσή της για προσφορά στο κοινό καλό, θα δώσει νέα δυναμική στον σχεδιασμό μας για τη στήριξη των ανθρώπων της αγοράς -τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας.

Η Χριστίνα Βασιλειάδου είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος παιδικών ρούχων εδώ και 28 χρόνια.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Παπαδόπουλο παλιό και έμπειρο αυτοδιοικητικό, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και στη συνέχεια Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Φίλιππου Αμοιρίδη, αλλά και επί δημαρχίας Μιχάλη Στυλιανίδη.

Περήφανη μητέρα της Μαίρης που είναι γιατρός και παντρεμένη με τον καρδιολόγο του Νοσοκομείου μας, Άρη Ζαγκούτη και του Γιάννη, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λονδίνο.

Πανευτυχής και «πλήρης» γιαγιά, όπως δηλώνει, του μικρού Νικόλα, που είναι ενός έτους».

Τα παραπάνω γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης καλωσορίζοντας την νέα του υποψήφια δημοτική σύμβουλο.

Σχετικά Άρθρα