ΚόμματαΤελευταία Νέα

1ο προεκλογικό σποτ της ΚΝΕ: “Αυτοί Είμαστε!” (Βίντεο)

«Η μόνη κερδισμένη ψήφος για τον λαό και τη νέα γενιά είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, που εκφράζει τη συνέπεια λόγων – έργων, που δεν θα οδηγήσει στην απογοήτευση, που ο λαός και η νεολαία θα τη βρουν δίπλα τους σε κάθε αγώνα, που ασκεί πίεση για “ανάσες” ανακούφισης, που φωτίζει και ανοίγει τον δρόμο για την πραγματική διέξοδο», τονίζει η ΚΝΕ, παρουσιάζοντας το πρώτο προεκλογικό της σποτ μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μάη.

Η ΚΝΕ προσθέτει: «Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι μαχητική και ασυμβίβαστη, ταιριαστή με τους αγώνες της νέας γενιάς, με την αγωνιστική στάση ζωής και τη θέλησή μας να ζήσουμε καλύτερα.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι αντισυστημική, ανατρεπτική και ξεκάθαρη. Σπάει τις νόρμες και δεν μπορούν να τη φέρουν στα μέτρα τους.

Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ. Δεν θα βγει στο “παζάρι” για κυβερνητικές “καρέκλες”, δεν θα βγει κάτι άλλο από αυτό που ψήφισες, θα τη βρει η νέα γενιά στους αγώνες για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, για να διαμορφωθεί ένα πανελλαδικά συντονισμένο κίνημα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της, που θα βάζει εμπόδια στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα και θα ανοίγει τον δρόμο της ανατροπής.

Μόνο αυτός είναι ο δρόμος για να εκφράσει στις εκλογές η νέα γενιά την οργή της για όσα ζει, να κάνει τη φωνή της να ακουστεί δυνατά και να συνεχίσει τον αγώνα της από καλύτερη θέση».

Η ΚΝΕ ευχαριστεί το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί» για την παραχώρηση του κομματιού τους «Είμαι απ’ τα παιδιά».

Σχετικά Άρθρα