Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

«Κεραυνοί» του Δημήτρη Δόντσου κατά του Τσιτιρίδη: Δεν θα ανεχθούμε άλλο εμπαιγμό και κοροϊδία

Δυναμικά έχει ξεκινήσει και ο συνδυασμός του Δημήτρη Δόντσου που κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υποψηφιότητα που εκτιμώ ότι αν συνεχίσει έτσι, με σοβαρές παρεμβάσεις, με ένταξη στις δυνάμεις του ισχυρών υποψηφίων και με παρουσίαση υλοποιήσιμων θέσεων, ο νυν Δήμαρχος κ. Τριτιρίδης δεν πρόκειται να είναι ούτε στην 2άδα της δεύτερης Κυριακής. Θα έρθει δηλαδή ο Τσιτιρίδης τρίτος και καταϊδρωμένος.

Σχολιάζει λοιπόν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων κ. Δημήτρης Δόντσος τα παρακάτω για την δημοτική αρχή του Τσιτιρίδη:

Οι πολίτες μπορεί να ανέχονται πολλά, όμως δεν ανέχονται την κοροϊδία και τον εμπαιγμό!!!

Αφού διαλύθηκε στο δήμο Αβδήρων εδώ και χρόνια το λιγοστό έστω αρδευτικό που είχαν οι κάτοικοι του Σελέρου και των γύρω χωριών, αφού δεν προέβλεψε και δεν προγραμμάτισε ο Δήμος κάτι ανάλογο με αυτό που υπήρχε για τούς μικροκαλλιεργητές της περιοχής, έρχεται τώρα παραμονές εκλογών να τούς τάξει ότι θα λειτουργήσει νέο αρδευτικό. Ποιο;

Αυτό για το οποίο αδιαφόρησε; Αυτό που βρήκε να λειτουργεί και το εγκατέλειψε στην μοίρα του; Ας λειτουργήσει πρώτα το υπάρχον άμεσα, για να πεισθούν και οι δημότες καλλιεργητές ότι δεν είναι λόγια προεκλογικά και εξαγγελίες , αλλά το πιστεύει και θα είναι το πρώτο βήμα για το επόμενο. Ας απαντήσει επιτέλους τι έγινε με το υπάρχον και γιατί αδιαφόρησε όλα αυτά τα χρόνια για την λειτουργία του.

Άλλως με το όψιμο ενδιαφέρον του αποβλέπει μόνο να δελεάσει με λόγια. και για του λόγου το αληθές:  το Γήπεδο του Σελέρου ο Δήμος το ενέγραψε στο κτηματολόγιο “αγνώστου ιδιοκτησίας”. Αλήθεια κύριε δήμαρχε; Είναι αγνώστου; Δεν ανήκει στον Δήμο; Έτσι σκέφτεστε το καλό των κατοίκων; Έτσι διεκδικεί ο Δήμος την περιουσία του; Θέλετε έτσι να πιστέψουν ότι θα αξιοποιήσετε και το νερό.

Μήπως στο τέλος και αυτό είναι αγνώστου και πάει στα αζήτητα!  Λειτουργείστε το υπάρχον αρδευτικό, καλύψετε το καλοκαίρι με πόσιμο νερό τούς δημότες! εξασφαλίστε τα παιδιά να παίζουν στο γήπεδο τους και όχι… στα άγνωστα ! 

Σχετικά Άρθρα