fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

36χρονος δράστης από το Δροσερό: «Αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους»

Σοκάρει το βίντεο – με το οποίο ο 36χρονος από το δροσερό ομολογεί την δολοφονία του συμπεθέρου του, το οποίο και ανήρτησε στο Τiktok λίγο πριν παραδοθεί στην ΑΔ Ξάνθης. Ο 36χρονος σκότωσε με 7 σφαίρες το 45χρονο θύμα και εν συνεχεία παραδόθηκε στην Αστυνομία αφού πρώτα είχε συλληφθεί ο ένας του γιός ως συνεργός.

Στο βίντεο του tiktok ο δράστης αρχικά φαίνεται οργισμένος να εξηγεί μιλώντας στα τουρκικά τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Στα αμέσως επόμενα στιγμιότυπα φαίνεται ο δράστης -την ώρα που κάποιος άλλος τραβά το βίντεο- να κατευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Σχετικά Άρθρα