Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Έτσι έγινε το φονικό στο Δροσερό… ανέβασε βίντεο στο tiktok ο δράστης

Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023, στην Ξάνθη στον οικισμό του Δροσερού, ο γνωστός κάτοικος του οικισμού Σ.Ι. που χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο για τις εμφανίσεις του στο tiktok πυροβόλησε, συγγενικό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το ολονύχτιο ανθρωποκυνηγητό, για τη σύλληψη του δράστη, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, δεν είχε αποτέλεσμα ωστόσο το πρωί ο δράστης αφού δημοσίευσε βίντεο έξω από την αστυνομία της Ξάνθης με το οποίο εξηγούσε ότι ό ίδιος σκότωσε τον συγχωριανό του Φ.Γ. 46 ετών παραδόθηκε στις Αρχές, όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο δράστης είναι ένα από τα πρόσωπα που συνελήφθησαν στις 26 Ιανουαρίου 2023 στον οικισμό Δροσερού, έπειτα από «Στοχευμένη Αστυνομική Επιχείρηση» όπως χαρακτηριστικά σημείωνε η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας και μετά από ημέρες αφέθηκε ελεύθερος. To γεγονός αυτό προβλημάτισε έντονα, την κοινή γνώμη της Ξάνθης και σχολιάστηκε σε δημοσιεύματα του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου και στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα και θύτης γνωρίζονταν από παλιά μιας κι υπήρχε «γάμος» μεταξύ της ανεψιάς του 46χρονου θύματος με τον γιό του δράστη ο οποίος είχε διαλυθεί πρόσφατα. Επίσεις ο δράστης πίστευε ότι το θύμα εμπλεκόταν στην πρόσφατη σύλληψη του από την αστυνομία. Έτσι αποφάσισε να τον σκοτώσει εισβάλοντας (έσπαε την πόρτα) στο σπίτι του και εκτελώντας τον μπροστά στην γυναίκα και τα παιδιά του στις 2 χθες το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα