Κύριο Θέμα Μειονότητα Τελευταία Νέα

Σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις από τον Δήμαρχο Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν. Έφτιαξε γήπεδα 5Χ5 σε Θέρμες και Εχίνο!

Ο Δήμαρχος Μύκης κ.  Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν μίλησε στο xanthipost.gr και  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αξιοποίηση του προαύλιου χώρου   του Γυμνάσιου των  Θερμών που δεν λειτουργεί πλέον. Στον συγκεκριμένο χώρο κατασκευάστηκε μία σύγχρονη αθλητική  εγκατάσταση  (γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 ) που παρέχει στους νέους αλλά και στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αθληθούν με ασφάλεια μέσα σε έναν οργανωμένο χώρο. Επίσης όπως σημείωσε ο κ. Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν  έχουν  τοποθετηθεί και νέα φωτιστικά σώματα (LED)   ενώ η τοποθεσία είναι πραγματικά πανέμορφη, μέσα στο φυσικό τοπίο, δίπλα στα θερμά Λουτρά της περιοχής.

Εχίνος Ξάνθης :  Δωρεάν internet και σύστημα παρακολούθησης μέσω καμερών – Τοποθέτηση νέων φωτιστικών LED  

Δήμαρχος Μύκης : Μεγάλη η ανάγκη στην περιοχή για αναψυχή και εκτόνωση  των νέων μέσω της άθλησης  

Επίσης ο Δήμαρχος Μύκης αναφέρθηκε στην πλήρη ανάπλαση και αναβάθμιση  των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Εχίνο όπου έγινε η τοποθέτηση νέου δαπέδου καθώς και συστήματος  παρακολούθησης μέσω καμερών . Ο χώρος είναι μεγάλος και διαθέτει  εκτός από γήπεδο 5Χ5, και παιδική  χαρά αλλά και γήπεδο μπάσκετ. Επίσης ο Δήμος παρέχει στους επισκέπτες των συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων και δωρεάν πρόσβαση στο internet.

Οι πλήρως αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή των Θερμών και του Εχίνου   δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες μέσα σ’ ένα οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να προπονούνται ομαδικά και να αποφορτίζονται από την καθημερινή πίεση. Ένα οργανωμένο περιβάλλον άθλησης, εγγυάται την ασφάλεια όσων το χρησιμοποιούν, αφού όλα τα υλικά κατασκευής του γηπέδου, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για ένα άνετο και ασφαλή αγώνα.

Σχετικά Άρθρα