Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Ξάνθης για την απώλεια του Νίκου Αμπεριάδη

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, στο συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του Νίκου Αμπεριάδη σημειώνει τα εξής:

«Με βαθιά οδύνη άκουσα την αναγγελία του θανάτου του φίλου και συναγωνιστή Νίκου Αμπεριάδη.

Βρεθήκαμε μαζί από τα πρώτα χρόνια της αυτοδιοικητικής μας πορείας, ως νέοι άπειροι,στα κοινά, αλλά με όνειρα και αγάπη για τον τόπο, δίπλα στον δάσκαλο της Αυτοδιοίκησης και αναμορφωτή του Δήμου Ξάνθης, Φίλιππο Αμοιρίδη.

Εργάστηκε με επιμονή και υπομονή, ιδέες και δημιουργικότητα για την ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου τόπου, από όποια αυτοδιοικητική θέση ανέλαβε και ιδιαίτερα, μέσα από τον Πολιτισμό, επί δημαρχίας του άξιου Μιχάλη Στυλιανίδη  -έναν τομέα που υπηρέτησε με όρεξη και ευρηματικότητα, παράγοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σημαντική η συμβολή του και για τη στήριξη και διεύρυνση του αθλητικού τομέα της περιοχής μας-ως ο δεύτερος πυλώνας, που μαζί με τον Πολιτισμό,δημιουργούν προσθετική αξία στην τοπική μας κοινωνία.

Ιδρυτικό μέλος ενός από τους παλαιότερους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας, αλλά και με ενεργή κοινωνική δράση, την οποία συνέχισε και μετά την απομάκρυνσή του από τα κοινά, ο Νίκος Αμπεριάδης, θα παραμείνει στο μυαλό και στις καρδιές όλων των συμπολιτών μας, ως ένα επίλεκτο μέλος της κοινωνίας μας – ενός πολιτικού και κοινωνικού κεφαλαίου του τόπου μας.

Στην αγαπημένη του σύζυγο Ειρήνη, τα παιδιά του Καλλιόπη και Θωμά και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Αντίο, φίλε μου Νίκο».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Σχετικά Άρθρα