ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Ξάνθη: Όλοι μαζί μια γροθιά χωρίς φόβο κατά των γυναικοκτονιών!!

Όλοι οι Ξανθιώτες μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και παιδιά έγιναν μια φωνή και τραγούδησαν χωρίς φόβο για την μνήμη της ζωής Δαλακλίδου αλλά και όλες τις αθώες ψυχές που χάθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

https://www.facebook.com/radio899.gr/videos/753376133076718

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης σήμερα το μεσημέρι στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ζητώντας δικαιοσύνη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την άγρια δολοφονία της Ζωής Δαλακλίδου, που συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει. 

Ακολούθησε πορεία μέχρι το σημείο που δολοφονήθηκε η Ζωή Δαλακλίδου στην 40 Εκκλησιών για να αφήσουν ένα λουλούδι και να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η οικογένεια της Ζωή Δαλακλίδου όπως επίσης και η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένη Τοπαλούδη της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε βίαια πριν μερικά χρόνια

Σε ανάρτηση της η Ξαδέρφη της Ζωής Δαλακλίδου μετά την εκδήλωση αυτή ανέφερε: Τα λόγια περισσεύουν για όλο αυτό που συνέβη σήμερα! Σας ευχαριστούμε όλους για την οργάνωση, για τη συμμετοχή…» όλοι μαζί μια γροθιά» για όλες εκείνες τις ψυχές που έφυγαν έτσι άδικα!

Σχετικά Άρθρα