Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με επιτυχία η εκδήλωση του Σοροπιτιμιστικού Συλλόγου Ξάνθης για την ημέρα της Γυναίκας στο Χατζηδάκειο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στις 7 η ώρα το απόγευμα στο Χατζηδάκειο η εκδήλωση με θέμα την γυναίκα στην σύγχρονη κοινωνία στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για τη γυναίκα. Την συνδιοργάνωση είχαν ο Δήμος Ξάνθης ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Ξάνθης και το Europe direct Ξάνθης.

Μίλησαν οι κυρίες Ιφιγένεια Κάγκαλου καθηγήτρια του τμήματος πολιτικών μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και η Ιφιγένεια Καζάκου σύμβουλος επιχειρήσεων και οργανισμών, συντονίστρια του περιφερειακού τμήματος Θράκης και διακεκριμένο μέλος ΣΕΓΕ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η εκπρόσωπος του Βουλευτής Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη Τάνια Καπετανοπούλου, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης κ. Γαλανόπουλος, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης κ. Σοφία Ψωμά και πολλοί άλλοι.

Τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα τρία εκλεκτά πρόσωπα, από τον Ιατρικό κόσμο της Ξάνθης, για την πολύπλευρη προσφορά τους. Η κ.Σοφία Μαυροπούλου, η κ. Ρεγγίνα Γουλιμάρη και η κ.Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης το κάλυψαν η Σοπράνο Νόνα Κυριαζοπούλου, ο πιανίστας Παρασκευάς Μπουρνουσούζης και ο κιθαρίστας Βασίλης Αβραμίδης . Πλαισίωσαν την εκδήλωση το Πλέτενο, η ΚΟΙΝΟΣΕΠ Γενισέα, και το βιβλιοπωλείο Δήμητρας Πυργελή.

Σχετικά Άρθρα