Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Μόνο ψυχασθενής θα μπορούσε να φερθεί έτσι σε ζωντανά!!! Κολαστήριο σκύλων στον Δήμο Αβδήρων -Τι έχει να πει ο Δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης; Καλούμε την εισαγγελία Ξάνθης να επέμβει (βίντεο)

Απίστευτη κατάσταση συνάντησε ανυποψίαστους συμπολίτης, μας όταν πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο εγκαταλειμμένο σταθμό γεωργικής Ερεύνης στο δήμο Αβδήρων. Το κτίριο το χρησιμοποιεί ο Δήμος Αβδήρων ως ιδιότυπη φυλακή για σκύλους (!!!) οι οποίοι ήταν έγκλειστοι σε ξεχωριστά δωμάτια ο καθένας σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης πεινασμένοι και διψασμένοι!!!

Ο συμπολίτης κοινοποίησε τα βίντεο του, και κάλεσε τις φιλοζωικές της Ξάνθης να επέμβουν.

Μία από τις φιλοζωικές έφτασε στο σημείο και βρήκε τα σκυλιά (8 στον αριθμό, μεγάλα αλλά και κουτάβια) σε άθλια κατάσταση και αναζητώντας να βρει ποιος είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση αυτή διαπίστωσε ότι τα ζώα φιλοξενούνται από τον Δήμο Αβδήρων!!!

Άμεσα τα ζώα περισυλλέγησαν για να τα περιθάλψει κτηνίατρος και από την Αστυνομία Γενησέας συντάχθηκε δικογραφία κατά του Δήμου Αβδήρων και του αρμόδιου αντιδημάρχου.

Δυστυχώς το 2023 τα σκυλιά αυτά ζήσανε μαρτυρική διαβίωση και γι’ αυτό κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Περιμένω την απάντησή του δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη για την κατάσταση αυτή αλλά και του αρμόδιου αντιδημάρχου του.

Καλώ την εισαγγελία Ξάνθης να επέμβει άμεσα!!!

Τα βίντεο είναι σκληρά και είναι της φιλοζωικής και του ιδιώτη που αποκάλυψε το γεγονός

Το αρχικό δημοσίευμα από συμπολίτη μας που εντόπισε τα φυλακισμένα σκυλιά

Νοιώθω τεράστια ντροπή που κατά τύχη αντίκρισα αυτές τις εικόνες το 2023 στην πόλη που γεννήθηκα! Παρατημένα ζώα στο έλεος κλεισμένα σε δωμάτια απομονωμένα, γεμάτα σπασμένα γυαλιά, άχυρα κ περιττώματα ! Το φαγητό μισό μέσα από το παράθυρο κ μισό από έξω ( χωρίς να το φτάνουν ) κ καθόλου νερό ! Δεν γνωρίζω αν κρύβετε δημότης η ο ίδιος ο Δήμος πίσω από αυτό αλλά δεν επιτρέπεται να ζουν τα ζώα αυτά σε τέτοιες συνθήκες!!! Μέσα στο κρύο κ τα περιττώματα τους !!!!

Το σημείο βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την ΤΕΞΑΝ προς Πόρτο Λάγος. Έχει ενημερωθεί φιλοζωική και αστυνομία (που στο σημείο εκεί έχει μπλόκο και κάθονται εκεί μπροστά με τις ώρες ). Εάν μέχρι το Σάββατο που εργάζομαι κοντά στην περιοχή περάσω κ δεν έχουν ελευθερωθεί τα ζώα θα το βγάλω στα κανάλια!

Ο Τάσος Τεφρονίδης έγραψε

Το Γκουαντάναμο των σκύλων!!!

Βρίσκεται στο εγκατελειμμένο κτήριο του Περιφερειακού Σταθμού Γεωργικής ‘Ερευνας . Μετά την ανάρτηση με εικόνες και βίντεο μέλους της ομάδας μας, Φιλοζωικός σύλλογος της Ξάνθης επισκέφθηκε το κτήριο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Βαφέϊκα και Κουτσού του Δήμου Αβδήρων.

Εκεί βρέθηκε μπροστά σ’ αυτήν την εφιαλτική εικόνα με υποσιτισμένα σκυλιά και τα κουτάβια τους και ένα ετοιμοθάνατο ενήλικο να ζουν ανάμεσα στα κόπρανα τους. Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο από την φιλοζωική. Δυστυχώς πίσω από αυτή την κατάσταση βρίσκονται ονόματα αρμοδίων.

Η φιλοζωική έγραψε

Νομίζαμε ότι ήταν ψυχασθενής…όμως ήταν ο Δήμος Αβδήρων και η διαχείριση αδέσποτων. Τα ζώα έχουν μεταφερθεί σε δικό μας κτηνίατρο και έχει ζητηθεί η ποινική δίωξη κατά των υπευθύνων. Το ένα το ζωάκι είναι ετοιμοθάνατο από ασιτία και δίψα ελπίζουμε να τα καταφέρει.

Η δικαιολογία του δήμου είναι ότι τα ζώα ήταν επιθετικά…. Άρα τα αφήνουμε να πεθάνουν από πείνα κ δίψα μέσα στα σκατά τους….

Σχετικά Άρθρα