Τελευταία Νέα Τεχνολογία

5 απλοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε διαλείμματα καθώς εργάζεστε

Είσαι άνθρωπος. δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψεις όλη μέρα ή νύχτα. Θα ήταν καλύτερο να κάνετε μικρά διαλείμματα. Εάν δεν το κάνετε, αυξάνετε τις πιθανότητες να βλάψετε τον εγκέφαλό σας. Επίσης, η πνευματική σας δημιουργικότητα μπορεί να υποφέρει, μειώνοντας έτσι την παραγωγικότητά σας. Άλλα φρικτά πράγματα που μπορεί να σας συμβούν περιλαμβάνουν: Απώλεια συγκέντρωσης και συγκέντρωσης, ανάπτυξη προβλημάτων στον αυχένα και την πλάτη και αίσθημα κόπωσης όλη την ώρα. Ακολουθούν απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας καθώς εργάζεστε.

Ενισχύστε τον εγκέφαλό σας

Παίξτε συναρπαστικά παιχνίδια που τονώνουν το μυαλό σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να προετοιμαστείτε για την επόμενη δουλειά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να λύσετε απλούς γρίφους. Προσπαθήστε να λύσετε προκλήσεις ως τρόπο να τονώσετε τον εγκέφαλό σας. Η έρευνα αναφέρει ότι η τόνωση του εγκεφάλου σας τον βοηθά να παραμείνει ενεργός και ευκρινής. Βρείτε αυτά τα βιβλία που έχετε αποθηκεύσει για να διαβάσετε αργότερα. Βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε κάτι συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Διαβάζοντας μια βαρετή ιστορία θα χάσετε το κίνητρο.

Καθιστώ κοινωνικόν

Ενώ κάνετε το διάλειμμά σας, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για κοινωνικοποίηση. Μπορείτε να βγείτε έξω και να ελέγξετε έναν φίλο. Μπορείτε ακόμη να πάτε και να πάρετε ένα γρήγορο σνακ ή να πάτε για ένα γρήγορο ραντεβού για καφέ. Εάν εργάζεστε από το γραφείο, σκορπίστε λίγη ευθυμία για να σπάσετε την πλήξη. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να πάτε μια βόλτα όπως αποκαλείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θυμηθείτε, μπορεί να είστε σε διάλειμμα, αλλά οι συνάδελφοί σας μπορεί να εξακολουθούν να εργάζονται. Βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε το διάλειμμά σας με τρόπο που δεν τους αποσπά την προσοχή.

Βρείτε το κίνητρο

Δεν χρειάζεται πάντα να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας κύλιση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να βρείτε νέους τρόπους για να πετύχετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους πίνακες οράματος σταδιοδρομίας που θα σας βοηθήσουν να παρακινήσετε. Βρείτε νέους τρόπους για να χτίσετε την καριέρα σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικούς επιτυχημένους ανθρώπους στο διαδίκτυο, καθώς θα σας ενθαρρύνει να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά όταν τελειώσει το διάλειμμά σας.

Χαλαρώστε

Η χαλάρωση του εγκεφάλου είναι σημαντική για τη γενική υγεία σας. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματός σας, χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για διαλογισμό. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μια γρήγορη γιόγκα. Παρακολουθήστε κάτι χαλαρωτικό ή παίξτε χαλαρωτική μουσική. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να παίξετε παιχνίδια σε ιστότοπους όπως το casino NetBet, κάτι που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Επίσης, μπορείτε να βγάλετε το σημειωματάριό σας και να γράψετε το μυαλό σας για να χαλαρώσετε.

Πάρτε καθαρό αέρα

Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα διάλειμμα βγαίνοντας έξω. Η κίνηση και οι διατάσεις καθώς κάνετε ένα σύντομο περπάτημα είναι πολύ σημαντικές για την υγεία του εγκεφάλου σας. Πηγαίνετε και νιώστε τη γαλήνη του περιβάλλοντος. βοηθά στην αποστολή φρέσκου οξυγόνου στον εγκέφαλό σας. Η έξοδος θα εξασφαλίσει ότι δεν θα μπείτε στον πειρασμό να δουλέψετε κατά τη διάρκεια του διαλείμματός σας.

Συμπέρασμα

Πρέπει πάντα να τελειώνετε όλες τις εργασίες σας στην ώρα τους για να βρείτε στιγμές για να κάνετε διαλείμματα. Προγραμματίστε το διάλειμμα και τον χρόνο εργασίας σας εάν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο για διαλείμματα.

Σχετικά Άρθρα