Έβρος Τελευταία Νέα

Έβρος: «Δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει» λέει φίλος της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε σε χαράδρα, μαχαιρωμένη στο στήθος, ύστερα από πολλές ώρες που ήταν αγνοούμενη στο Τυχερό.

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ήταν τραύματα στην καρδιά και στα χέρια που δεν συνάδουν με πτώση από ύψος.

Την Κυριακή το μεσημέρι η κοπέλα είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο στο Τυχερό ‘Εβρου.

Ηταν μάλιστα ευδιάθετη. Στα μηνύματά της, που εξασφάλισε το Star, έγραφε: «Έχει πολύ ωραία μέρα, δε θες καφέ στο χέρι, άραγμα πουθενά έξω…; Μπαλίτσα καφεδάκι το μεσημέρι».

«’Εφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και απο εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Εστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης.

Υπαρχει κι ενα σενάριο αυτό της αυτοχειρίας; Θα μπορούσε να κάνει κατι τέτοιο; «Όχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω», λέει ο φίλος της 28χρονης.

Είχε τσακωθεί με καποιον πρόσφατα; Είχε κάποια ένταση με κάποιον άνθρωπο; «Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ηταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι».

Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Δεν πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο να αυτοκτόνησε, δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Με τη δουλειά της, με πολλά ενδιαφέροντα, με φίλους, με τους γονείς της», είπε η θεία της 28χρονης.

πηγή: pameevro

Σχετικά Άρθρα