fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Σάκης Κριτσίνης: Τα λουτρά της Ποταμιάς παραμένουν αναξιοποίητα λόγω της ανικανότητας της διοίκησης Τσιτιρίδη (βίντεο + Φώτο)

Σφοδρή επίθεση είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων, όταν οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η παράταξη του κ. Αθανάσιου Κριτσίνη και η παράταξη του τέως Δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη κατέθεσαν ερώτηση για την αξιοποίηση των Λουτρών της Ποταμιάς.

Ως γνωστόν τα Λουτρά της Ποταμιάς τα έχει εγκαταλείψει ο Δήμαρχος Γ. Τσιιρίδης στο έλεος τους για πάνω από 8-9 χρόνια. Ή δεν ήθελε, ή όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να τα αξιοποιήσει!!!

Ο κ. Σάκης Κριτσίνης έκανε μία εξαιρετική ομιλία δείχνοντας ότι ο Γ. Τσιτιρίδης δεν μπορεί δεν έχει τον τρόπο δεν έχει ούτε τους ανθρώπους… πιθανότατα δεν έχει καν την θέληση να λύσει το πρόβλημα. Όπως ανέφερε ο κ. Κριτσίνης σε άλλες εγκαταστάσεις Ιαματικών Πηγών σε άλλους Δήμους της Ελλάδας, με τα ίδια προβλήματα ιδιοκτησιακού, έχουν προχωρήσει οι παραχωρήσεις, έχουν προχωρήσει επενδύσεις και έχει γίνει τεράστια αξιοποίηση της περιοχής!!!

Στον Δήμο Αβδήρων δεν προχώρησε τίποτε… με ευθύνη του ίδιου του Δημάρχου!!!

Ο κ. Κριτσίνης ανέφερε ότι έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό θησαυρό και λόγω ανικανότητας της δημοτικής αρχής δεν μπορέσαμε να το αξιοποιήσουμε μέχρι σήμερα.

Ρώτησε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσιτιρίδη γιατί δεν επικοινώνησε με τους βουλευτές της Ξάνθης και ειδικά με τον κυβερνητικό βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγκίρη ώστε να ζητήσεις τη βοήθεια του, για την παραχώρηση και την αξιοποίηση των λουτρών Ποταμιάς;

«Πιστεύω ακράδαντα ότι εμείς ως νέα διοίκηση του δήμου θα βρούμε άμεσα τη λύση, θα επενδύσουμε στα Λουτρά της Ποταμίας, που έχουν ένα τεράστιο πλούτο να προσφέρουν στην περιοχή. Έτσι θα δουλέψουν τα παιδιά μας, αλλά και μια σειρά από επαγγελματίες και με την ανάπτυξη αυτή, θα ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας και θα κάνουμε μία νέα αρχή για τον τόπο μας. Οκτώ χρόνια δήμαρχος το μόνο που ξέρει ο κ. Τσιτιρίδης είναι να γελάει ειρωνικά. Λυπάμαι για τον τόπο» δήλωσε ο κ. Κριτσίνης μετά το τέλος της συνεδρίασης.

Η σημερινή κατάσταση των Λουτρών!!!

Σχετικά Άρθρα