Έβρος Τελευταία Νέα

Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η νεκρή 28χρονη από το Τυχερό Έβρου που αγνοούνταν

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία του Τυχερού στον Έβρο το αποτέλεσμα της έρευνας για τον εντοπισμό της 28χρονης , η οποία αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα όπου είχε πέσει με τη μοτοσικλέτα της, με τραύματα από μαχαίρι!

Το άψυχο σώμα της άτυχης 28χρονης εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς, μέσα σε μια χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη. Οι αστυνομικοί από τα τμήματα Τυχερού και Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα στο στήθος και τα χέρια που δεν δικαιλογούνταν από την πτώση.

Όπως λέει ο κάτοικος του Τυχερού “επειδή γνώριζε ότι η κοπέλα συνήθιζε να πηγαίνει βόλτες προς το βουνό με το μηχανάκι προς την Λευκίμη, σήμερα το πρωί έκανε μία βόλτα στην διαδρομή και είδε ένα σημείο με σπασμένα κλαδιά και δέντρα και σταμάτησε. Και εκεί την εντόπισε. Βρέθηκε με ένα μαχαίρι στο στήθος. Πρώτα καταγράφηκε ως τροχαίο και ήρθε η πυροσβεστική για να ανασύρουν τη σορό, προκειμένου να την πάρει το ασθενοφόρο. Αλλά όταν έφτασαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική και γύρισαν τη σορό και την έβαλαν ανάσκελα, ήταν μαχαιρωμένη και σταμάτησε η διαδικασία και ήρθε ο ιατροδικαστής”.

Πηγή: pame evro

Σχετικά Άρθρα