Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Καρναβάλι Ξάνθης 2023: Συναυλία Locomondo το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα 20:00.

Συναυλία Locomondo

Ένα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχεται στην κεντρική σκηνή, για να χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι.

Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού.

Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με τους ρυθμούς και με τα αγαπημένα τραγούδια τους. 

Οι Locomondo ιδρύθηκαν το 2003 στην Αθήνα από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα. Από το ξεκίνημά τους τα τραγούδια τους έχουν μπει στο playlist διάφορων ευρωπαϊκών σταθμών. Το 2005 ταξιδεύουν στην Τζαμάικα και ηχογραφούν με τον θρυλικό τρομπονίστα VinGordon-είναι η πρώτη φορά που ελληνικό συγκρότημα ηχογραφεί στην Τζαμάικα. Δύο χρόνια μετά ανοίγουν τη συναυλία του ManuChao στην Μαλακάσα.

Έκτοτε σημειώνουν μια συνεχώς ανοδική πορεία. Έχουν ηχογραφήσει πάνω από εννέα άλμπουμ κι έχουν παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία κ.α.

Οι Locomondo είναι οι:

Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – κιθάρα, φωνή, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, φωνή, Σπύρος Μπεσδέκης–μπάσο, Στρατής – Άγγελος Σούντρης –τύμπανα, Χρήστος Καλαιτζόπουλος- ακορντεόν – τραγούδι. Τα πνευστά των Locomondo είναι οιΧρήστος Σπηλιόπουλος – τρομπόνι, φωνή, Νίκος «Tattoo»Βλάχος – τρομπέτα, φωνή. Ηχολήπτες: Θανάσης Ταμπάκης, Γιώργος Φραγκέλης. Φωτιστής: Κώστας Μαργκάς

loading...

Σχετικά Άρθρα