Δράμα Τελευταία Νέα

Ξεκινάει το έργο της υγειονομικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Δράμας

Ξεκινάει το έργο της υγειονομικής αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων του Νοσοκομείου Δράμας προϋπολογισμού 2 εκ. €

Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Νίκη Καρατζόγλου

Τη σύμβαση ενός έργου προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ για την υγειονομική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. ΝίκηΚαρατζόγλου και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας«ASBUILDΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»κ. Παναγιώτη Στομαχόπουλο.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και προβλέπει την τοποθέτηση καινούργιων δαπέδωνμεσύγχρονο οικολογικό τάπητα  αντιμικροβιακής προστασίας σε επιφάνεια 14.500 τετραγωνικών μέτρων καθώς επίσης τη βαφή των εσωτερικών τοίχων του Νοσοκομείουμε ειδική αντιμικροβιακή βαφή σε επιφάνεια26.000 τετραγωνικών μέτρων.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. ΓρηγόρηςΠαπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΚοινωνικών Πολιτικών και Πολιτισμούκ. Αριστείδης Μωυσιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας κ. Γιώργος Ζιμπίδης και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας.

Σχετικά Άρθρα