Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Σήμερα Παρασκευή στις 18:30 η επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού και η μεγάλη συναυλία της Λένας Ζευγαρά!!! (Θα βουλιάξει η κεντρική πλατεία)

Επίσημη έναρξη για το Καρναβάλι της Ξάνθης σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα18:30.

Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023!!! Με την υπογραφή του Ηλία Ασκαρίδη και του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη!!!

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν κάθε χρόνο με την αναγγελία της έναρξής από τον δήμαρχο της πόλης. Ντόπιοι, ξένοι, μικροί και μεγάλοι φορούν τη μάσκα του κεφιού και βγαίνουν στους δρόμους για να γλεντήσουν και να χορέψουν.

Πλατεία Δημοκρατίας, (Κεντρική πλατεία) ώρα 19:00

Συναυλία Λένα Ζευγαρά

Η τραγουδίστρια που με την είσοδο της στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού έχει προκαλέσει πανικό. Το μελαχρινό κορίτσι από την Καρδίτσα βλέπει συνεχώς τις μετοχές του στο τραγούδι να ανεβαίνουν. Επάξια κερδίζει την αγάπη του κοινού, εισπράττει τον θαυμασμό του και το ανταποδίδει με τις μεγάλες της επιτυχίες. Τα σταθερά της βήματα προς την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων της μαρτυρούν πως ήρθε για να μείνει και να φτάσει στην κορυφή. Έχει άλλωστε όλα τα φώτα για να το πραγματοποιήσει. Με την εντυπωσιακή εμφάνιση και την ιδιαίτερη φωνή της, καταφέρνει πάντα να γεμίζει τα μαγαζιά που εμφανίζεται και να μην μπορεί να πάρει κανείς τα μάτια του από πάνω της.

Δείτε το τραγούδι και το βίντεο κλίπ της Λένας Ζευγαρά που γυρίστηκε στην παλιά πόλη της Ξάνθης

loading...

Σχετικά Άρθρα