Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τελείωσε ο Τσιτιρίδης… επίσημη ανακοίνωση… Υποψήφιος Δήμαρχος  Αβδήρων ο Δημήτρης Δόντσος

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αβδήρων  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο Δημήτρης Δόντσος

Μπορεί ο Τσιτιρίδης να έχει στα χέρια του τον μηχανισμό του Δήμου Αβδήρων και κατά συνέπεια την δύναμη της εξουσίας και του χρήματος, όμως ο Δημήτρης Δόντσος έχει ψυχή και θέληση να προσφέρει. Εκτιμώ λοιπόν ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι μεταξύ χρήματος, μηχανισμών και εξουσίας από την μία και κατάθεση ψυχής με αγάπη και δουλειά από την άλλη…

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, στην ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσιοποίησε , υπογραμμίζει  μεταξύ άλλων πως  η ενασχόλησή του με την Τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του νομαρχιακού συμβούλου Ξάνθης και μετέπειτα δημοτικού  και τώρα περιφερειακού συμβούλου Αν. Μακεδονίας-Θράκης , του έδωσε τα απαραίτητα εφόδια και την γνώση , ώστε να κατανοήσει τις ανάγκες και τα μεγάλα προβλήματα και να ανταποκριθεί στην νέα πρόκληση για το Δήμο Αβδήρων , σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία.

Επισημαίνει παράλληλα πως η ειλικρίνεια, η φιλική διάθεση και η αγάπη του κόσμου , έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να προχωρήσει σε  αυτή τη νέα πρόταση για το Δήμο Αβδήρων, ένα ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό , μία συμμαχία φιλίας πολιτών!

Ο Δημήτρης Δόντσος είναι καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτοχος πτυχίου Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι περιφερειακός σύμβουλος ενώ έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης την περίοδο 2003-2006 ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει και νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης, την περίοδο 1995-1998. Είναι έγγαμος με 3 παιδιά.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

Φίλες και Φίλοι, εδώ και μερικούς μήνες ξεκινήσαμε ένα διάλογο ειλικρινή και δημιουργικό.

Η συμμετοχή σας σε αυτή την συζήτηση ήταν ενθαρρυντική και μέσα από αυτή φάνηκε καθαρά η ανάγκη δημιουργίας μιας παράταξης που να εκφράζει, να εκπροσωπεί και να υπηρετεί όλες και όλους. Η ενασχόληση μου με την Τοπική αυτοδιοίκηση από την θέση του νομαρχιακού συμβούλου Ξάνθης και μετέπειτα δημοτικού  και τώρα περιφερειακού συμβούλου Αν. Μακεδονίας-Θράκης , μου έδωσε τα απαραίτητα εφόδια και την γνώση , ώστε να κατανοήσω τις ανάγκες και τα μεγάλα προβλήματα και να ανταποκριθώ στην νέα πρόκληση για το Δήμο Αβδήρων , σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία. Η ειλικρίνεια, η φιλική διάθεση και η αγάπη σας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μας να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί, αυτή τη νέα πρόταση για το Δήμο Αβδήρων. Ένα ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό , μία συμμαχία φιλίας πολιτών.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συμμετέχουμε  όλοι μαζί σε έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, καθαρές και ειλικρινείς θέσεις, αλλά και με φίλια αισθήματα ενότητας και δικαιοσύνης, απέναντι επαναλαμβάνω σε όλους τους πολίτες με σεβασμό , χωρίς εμπάθεια ,διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Συνεχίζουμε καθημερινά τον διάλογο, την συνεχή αναζήτηση για καλύτερη εκπροσώπηση και προοπτική στο Δήμο Αβδήρων, με απώτερο στόχο να  αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, φυσικά, πολιτιστικά και  πολιτισμικά  που είναι πολλά και για να ξεφύγουμε από την απραξία της υπάρχουσας σημερινής δημοτικής αρχής. Να δημιουργήσουμε μαζί ένα όραμα ανάπτυξης και προοπτικής, με τις νεότερες γενιές μπροστά, που όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν στο περιθώριο χωρίς την δική τους συμμετοχή, άπραγες , άφωνες και μουδιασμένες.

Να εκπροσωπηθούν και να ακουστούν επιτέλους όλες οι απόψεις . Να βρεθούμε σε μία κοινή πορεία ανάπτυξης με τις προτάσεις σας.

Όλες και όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με δύναμη και εμπιστοσύνη όπως όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε.

Μαζί ανοίγουμε μια νέα αναπτυξιακή προοπτική στον Δήμο μας.

Για την παράταξη

ΑΒΔΗΡΑ – ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο επικεφαλής – Δημήτρης Δόντσος

Σχετικά Άρθρα