Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με 10 αστυνομικούς

Κατόπιν συντονισμένων και μεθοδευμένων ενεργειών του Σωματείου μας για ουσιαστική ενίσχυση της Διεύθυνσής μας κατά τις τακτικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, πάντα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, πληροφορηθήκαμε με ικανοποίηση πως η φυσική μας ηγεσία άκουσε τα προβλήματά μας και αποφάσισε να μας ενισχύσει με 10 αστυνομικούς. 

Αναγνωρίζουμε βέβαια το γεγονός ότι η κατάσταση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης δεν θα λυθεί ξαφνικά με την τοποθέτηση των 10 ατόμων, πλην όμως θα δώσει μια μικρή έστω αναπνοή στους συναδέλφους μας στην Ξάνθη κι επιτέλους θα «ξεκολλήσει» η επετηρίδα, δίνοντας ελπίδα στους συναδέλφους μας Ξανθιώτες που υπηρετούν στην Αθήνα και παραμένουν εγκλωβισμένοι. Η Αθήνα έχει πρόβλημα λειψανδρίας και δεν αμφισβητείται από κανέναν, αλλά πλέον και τα προβλήματα της επαρχίας είναι τέτοια που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης. 

Δεν σταματάμε εδώ, προχωράμε πάντα με γνώμονα τον συνάδελφο και συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματα μας. Στον άοκνο αγώνα μας, είχαμε και έχουμε δίπλα μας τον Προέδρο της Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος  

Ο Γεν. Γραμματέας ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης

Σχετικά Άρθρα