Προφανώς στα Άβδηρα την φασολάδα την λένε: Σούπα βελουτέ με βάση καβουρντισμένο φάσηλο, μπέιμπι καροτάκια και εσάνς φρεσκοκομμένου σέλινου. Καλά θα πάνε και φέτος οι εκδηλώσεις στα Άβδηρα κ. Τσιτιρίδη….
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".