Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ξάνθης

Εορτή βραβεύσεως των επιτυχόντων στα ΑΕΙ & ΑΤΕΙ και τις μητέρες που απέκτησαν το 4ο παιδί και τις υπερπολύτεκνες μητέρες με 5ο 6ο & άνω τέκνα και κοπή βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο Πολυτέκνων νομού Ξάνθης στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Του Θεού Σοφίας στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, το Σάββατο 28 Ιανουάριου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ξάνθης κ Παντελεήμονας. Ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρο του συλλόγου κ. Χατζηγεωργίου Δημήτρης.

https://www.facebook.com/100000575863464/videos/pcb.6391384707557328/1162042971106639

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Η Ένωση Πολυτέκνων Ξάνθης στις 28/1/2023 είχαμε την κοπή της βασιλόπιτας, την βράβευση φοιτητών, βράβευση νέων πολυτέκνων μητέρων και την βράβευση μητέρων που απέκτησαν το 5ο τέκνο και άνω.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Ιερού ναού της του Θεού Σοφίας που γέμισε με παιδικές φωνές πραγματοποιήθηκε η πανέμορφη εκδήλωση του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την αγάπη του στον σύλλογο μας και κατ’ επέκταση στις πολύτεκνες οικογένειες.

Ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή Ξάνθης κύριο Σπύρο Τσιλιγγίρη που λόγω υποχρεώσεων στην βουλή αδυνατούσε να παρευρεθεί και των εκπροσώπησε η γραμματέας του πολιτικού του γραφείου.

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κύριο Κωνσταντίνο Κουρτίδη που μας τίμησε και είναι παρών σε ότι χρειάζεται ο σύλλογος μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης κύριο Ιωάννη Μπούτο που μας τίμησε εκ.μερους του Δήμου Ξάνθης.

Ευχαριστούμε τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, Μελισσόπουλο Σάββα και Πασχάλη Λύρατζη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε και των κ. Κώστα Δήμαρχο που μας τίμησε και εκπροσώπησε τον Σύλλογο Τριτέκνων Νόμου Ξάνθης.

Για το Διοικητικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Χατζηγεωργίου Δημήτρης

Σχετικά Άρθρα