Αστυνομικά Τελευταία Νέα

40.000 και χρυσαφικά η λεία από ληστεία σε ηλικιωμένο ζευγάρι στην Ξάνθη- Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ο  84χρονος συμπολίτης μας

Στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο πρόσωπο ο 84χρονος συμπολίτης που έπεσε θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις  πρώτες πρωινές  ώρες της Τρίτης  άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού  στο 1ο χλμ Ξάνθης Λάγους και με τη χρήση βίας τους λήστεψαν. Εισέβαλαν στο σπίτι όπου διαμένουν και χτύπησαν  με αγριότητα τον ηλικιωμένο άνδρα στο πρόσωπο με σκοπό να τους παραδώσει χρήματα και τιμαλφή. Σύμφωνα με πληροφορίες  αφαίρεσαν πάνω  40.000€ και χρυσαφικά. 

Στη χειρουργική του Νοσοκομείου Ξάνθης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο πρόσωπο ο 84χρονος συμπολίτης που έπεσε θύμα ληστείας.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν προσεκτικά κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά και τις καταθέσεις των δύο ηλικιωμένων, προκειμένου να βοηθηθούν στην έρευνα για τον εντοπισμό των θρασύτατων ληστών.

Σχετικά Άρθρα