Ροδόπη Τελευταία Νέα

Απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου σε αναληθείς που αφορούν τον ίδιο

Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω τη κοινή γνώμη ότι παρακολουθώ στενά τις σκόπιμες και αναληθείς ειδήσεις των τελευταίων ημερών που αφορούν στο πρόσωπό μου και στη λειτουργία του Δήμου Ιάσμου, σε ορισμένα μέσα πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου. 
Εμφατικά δηλώνω για άλλη μια φορά ότι είμαι ένας από τους 332 Δημάρχους της χώρας μας, της Ελλάδας.
Ως εκ τούτου εντολές λαμβάνω, αποκλειστικά και μόνο, στη κάλπη από τους συνδημότες μου. Με απόλυτη πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους της χώρας μας, παραμένω στη διάθεση των αρμοδίων αρχών για να παράσχω εξηγήσεις.
Μέσα από βρώμικα παιχνίδια, αν και διαφαίνεται ότι στοχοποιούμαι προσωπικά, στην πραγματικότητα στοχοποιείται η ελεύθερη βούληση των δημοτών του Δήμου Ιάσμου, όπως αυτή εκφράστηκε στην κάλπη. Επιπλέον, αυτά τα υποκινούμενα βρώμικα παιχνίδια ερμηνεύονται ως βλαπτικά για τις έννοιες της δημοκρατίας και της ειρήνης.
Καλώ τους χιλιάδες ανήσυχους συμπολίτες μου, να λειτουργήσουν με ηρεμία και σύνεση, απέναντι σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα και καταστάσεις χάους.
Μέσω κάλπης ήλθαμε και αν είναι μέσω κάλπης θα αποχωρήσουμε.
Όρθιος και με το κεφάλι ψηλά, παραμένω επικεφαλής της ευλογημένης αποστολής που μου εμπιστευτήκατε. Δήμαρχος ΙάσμουΟντέρ Μουμίν 

Σχετικά Άρθρα