Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: «Εκλογές την Άνοιξη – Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς»

 Συνέντευξη Τύπου έδωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε Περιφερειακά ΜΜΕ ανάμεσά τους και το xanthinews.gr με τον εκδότη Σταύρο Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη. 

«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία» δήλωσε ο πρωθυπουργός. 

Στην ερώτηση του Σταύρου Καρυπίδη και του xanthinews.gr αν θα έχουμε κάποια έκπληξη στα ψηφοδέλτια στην Θράκη ο πρωθυπουργός τόνισε τας εξής: «θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο. Επιλέγω να είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς αλλά και για λόγους ουσιαστικούς. Ο Έβρος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των μεγάλων εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά βρίσκεται και στην πρώτη γραμμή των αναπτυξιακών προκλήσεων και των αναπτυξιακών ευκαιριών που ξετυλίγονται μπροστά μας». 

«Η υποψηφιότητά μου εδώ στον Έβρο στέλνει τη δική της ξεχωριστή σημασία και είναι ενδεικτική της προσοχής που προσωπικά αποδίδω σε ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικά στον ακριτικό Έβρο», πρόσθεσε.  

Σχετικά Άρθρα