Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

5.000 εορταστικά «γεύματα αγάπης» από τη LidlΕλλάς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Αναδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας τις γιορτές γεύματα αγάπης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην Αθήνα και τηΘεσσαλονίκη

Κατά τη φετινή εορταστική περίοδο, η LidlΕλλάςπροσέφερεζεστά και πλήρηγεύματασε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)διανεμήθηκαν συνολικά 2.400 γεύματα ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηLidlΕλλάς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης στήριξε τη διανομή γευμάτων στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και προσέφερε συνολικά 1.500 γεύματα για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο-ΠαροχήΣυσσιτίων, στο Υπνωτήριο Αστέγων, στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, στον Ξενώνακακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους και στο Ειδικό ψυχαγωγικό κέντρο Ατόμωνμε αναπηρία.

Τέλος, σε συνεργασία με το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, στήριξε τις διανομές γευμάτων στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό κέντρο Καλαμαριάς και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, προσφέροντας συνολικά 1.170 εορταστικά γεύματα για την παραμονή Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δώρισε επιπλέον 300 πακέτα με τρόφιμασε συνανθρώπους που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.

Η LidlΕλλάςτοποθετεί την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο και συνεχίζει να προσφέρει στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, ακολουθώντας πιστά τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/lidlhellas

Σχετικά Άρθρα